Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Nee, dit gaat niet over het bekende televisieprogramma, maar over mij en het bedrijf dat ik op 1 februari 2020 gestart ben. VADA staat voor Virtual Assistent Deanne Asmus.

In het logo zie je een hand in een hart en dat is wat ik met mijn bedrijf wil bereiken: met hart en ziel een helpende hand bieden aan ondernemers en managers, Business Support. Het blauw en groen zijn voor mij de kleuren van planten en de zee.

De interactie met positieve, gedreven mensen, de natuur, fotograferen, mijn hond, mijn gezin, haken, bloggen, kennis tot me nemen, nieuwe mensen ontmoeten, reizen, daar houd ik van. Dat alles doe ik met humor en enthousiasme op een directe, transparante wijze.

Ik ben geboren in een ondernemersgezin in een bijzondere sector: de kermiswereld! Daar heb ik mijn creatief oplossend vermogen leren ontwikkelen. Geen week of situatie is hetzelfde en juist dat zoek ik nog steeds in mijn werk en privé. Mijn carrière is zeer divers te noemen en heeft me geleid naar de sectoren zorg, horeca, facility, onderwijs en het bedrijfsleven.

Mijn kracht ligt in het signaleren van verbeterpunten en het optimaliseren van werkprocessen, maar ook voor het opstellen van beleidsdocumenten ben je bij mij aan het juiste adres.